Notebook.bg с нестандартна интернет тактика

лаптопи acer от notebookbgNotebook.bg е един от най-големите интернет магазини за продажба основно на лаптопи. Те са лидери в своя бранш вече повече от 12 години. При тях клиентът е цар и това го доказва условията и цените в сайта им, които никой друг техен конкурент не предлага.

Наскоро Notebook.bg стартираха една мащабна интернет игра с която ще спечелят още много нови клиенти и приятели.

Играта всъщност е състезание в което взимат участие едни от най-добрите маркетинг и интернет специалисти.

Условието на играта е следното: дава се време в което всеки един участник в играта прави своя сайт или няколко такива. Когато дойде края на състезанието се прави търсене в гугъл по следната фраза:

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Който сайт излиза на първо място в търсачката ще спечели награда от 5000 лева. Също така спонсорите от Notebook.bg отпускат още парични и предметни награди, както и ултрабук Acer.

Пълните условия на играта ще намерите от този линк.

За сега най-много ми допада статията на Теодор Захариев, която наистина дава отговори защо наистина трябва да си купим Acer точно от Notebook.bg.

Също така SEO гуруто Андрей Димитров също е дал своя голям принос написвайки страхотна статия и дава отговор на въпроса защо да купите лаптоп acer от магазина www.notebook.bg.

Повече за Notebook.bg можете да намерите в техния сайт, както и в Wickeble, където има подробно ревю за магазина.

Пожелавам успех на всички участници и нека победи най-добрият!

4 thoughts on “Notebook.bg с нестандартна интернет тактика”

  1. Здравей отново Зара 🙂 Много ме ласкаеш 🙂 Радвам се, че си харесала статията ми и ти благодаря за ценния линк. 🙂 Винаги си добре дошла да пишеш в моите блогчета 🙂

    Поздрави

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *