Какви са модерните дамски ботуши за есен-зима 2015-2016?

Високите ботуши продължават да бъдат хит от миналата година, но този сезон новите модели са коренно различни. Сега височината им стига до бедрото, а освен това има разновидности от най-неочаквани материи, цветове и впечатляващи форми на токовете. Едни от най-актуалните са изработени от лачена кожа, в класически черен цвят, с много тънки токчета. Като цяло изборът е огромен. До преди няколко години рядко можехме да видим смела жена с такъв модел ботуши, но днес благодарение на модата те все повече се налагат и могат да се носят както от бизнес дами, така и от по-обикновени момичета.

През последните години ботушите с връзки станаха класика. Те не само са изключително стилни и красиви. Новите актуални модели са в римски и мъжки стил. Въпреки, че не са много практични за студените зимни дни, те все пак изглеждат невероятно и са много интересни.

Едни от най-новите модни тенденции са оригиналнитетокчета. Те могат да бъдат оригинални високи токчета, необичайно тънки подметки, прозрачни дебели токове, както и интересни криви форми. Ботушите, чийто акцент са оригиналните токчета, имат доста интересен дизайн в областта на петата.

Рядко може да мине модна тенденция без животински принт. И тази зима новите колекции включват животински принтове, като най-популярния е змийския в различни цветове. Ако харесвате животинските принтове, може да изберете модел в любимия си цвят и да допълните визията си по неповторим начин.

Сега след като ви запознахме с актуалните тенденции по отношение на дамските ботуши за новия зимен сезон, можете веднага да отидете и да изберете своя уникален модел. Както вече разбрахте, предстоящата зима ви дава огромно разнообразие от модели, които включват смели предложения в рок или гръндж стил, ярки футуристични цветове, както и разбира се традиционните класически дамски ботуши. Избирайте смело и покажете на света вашия индивидуален стил и вашите предпочитания.

Източник: stylezone.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *