6 нови попълнения в банята

Банята също често търпи промени и то най-вече с попълнения, които променят нейната функционалност към по-добро. Отговорност на собствениците е да са шест нови попълнения в банята, които са много актуално в момента на пазара.

Окачени долни шкафове за баня

В банята, един нов окачен долен шкаф може да отвори пространството по-един съвсем нов начин. Той ще осигури нов естетически завършек в интериора и много складово пространство скрито зад чекмеджета и вратички.

Огледало в банята за повече светлина

В България обикновено помещенията за баня са по-малки като размер, затова за тях е изключително важно да се осигури повече светлина. Освен осветление за баня, можете да прибегнете към опцията с ново огледало в банята, което ще създаде по-светла и широка среда в банята. В този смисъл, LED огледало за баня е подходящият и актуален избор на пазара.

Акцентни цветни аксесоари за баня 

В неутралните и смекчени цветове в интериора на банята, винаги можете да добавите аксесоари за баня в наситен цвят. Можете да следите тенденциите, които цветове са актуални в момента, но можете да прецените какви цветове ще отиват във вашия интериор. Изберете хавлия, диспенсър за сапун и чаши, декоративни контейнери в смел, наситен цвят.

Оградете душ пространството със стъклен душ параван

Това е отличен начин да запазите чистия и опростен вид в банята и да придадете очарователен стил в интериора. Параваните изискват малко грижи по поддръжката, почистват се лесно и лесно се вписват във всеки декор.

Акцент в бяло – класически санитарен фаянс

Бялото е цвят, който никога не остарява в банята. Когато сте избрали неутрален цвят за плочките, бежови или сиви, тогава избирайте класиката за банята – бял умивалник, бяла тоалетна чиния, вана в чисто бяло.

Стационарна душ пита

Класическата голяма кръгла душ пита се завръща стремглаво в последните години. Можете да обогатите душ пространството си с нея, като това ще ви донесе страхотна екстра функция при къпането. Струя вода, която пада от по-високо, с възможна настройка на силата, превключването на вида струя и екстра винтидж визия.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *