5 вида плочки за по-малка баня

Всеки би искал да има голяма баня или ако е малка такава, тя да бъде организирана, така че да не си личи ограниченото пространство. Това може да се постигне с интелигентен поглед в дизайна и с добавяне на елементи в обзавеждането, които правят възможно това да се случи. Този път ще разгледаме пет вида плочки, които със сигурност ще се впишат прекрасно в интериора на по-малката баня.

Гранитогресни плочки имитация на дърво – имаше време когато дори не можехме да си представим как би изглеждал паркет в банята. Днес благодарение на технологиите, фаянсовите или гранитогресните плочки, могат да бъдат изработени така че да пресъздават ефект на най-различен вид дървесина. Когато се избере продълговата форма, тя придава усещане за повече дължина или ширина в интериора, и страхотен ефект според избрания финиш дърво.

Декоративни плочки за баня украсени с флорални елементи – тях можете да си ги позволите в по-малко помещение, защото ще го украсят с пищност и цвят. Така те ще смекчат ефекта от малкото пространство и ще придадат луксозно усещане в интериора.

Микс от цветни и бели мотиви – вместо да разчитате само на един цвят в малката баня, изберете плочките, които си взаимодействат и създават една прекрасна динамика в интериора. Разгледайте различни колекции, които предлагат микс от бяло и силен, акцентен цвят.

Плочки с баня с 3D визия – тук задачата е малко по-трудна, защото има триизмерни образи, които създават усещането за пространство, но има и такива, които може да създадат клаустрофобично чувство. Затова преди да изберете, разгледайте опциите и вижте как изглеждат в различни интериори. Разбира се тези триизмерни композиции, които се получават при нареждането на плочките са в най-различен стил: някой са чисто графични, други са пространствени с пейзаж и натуралистични образи, и т.н.

Калибровани плочки стил метро – това е една класика в банята, която се базира на безшевното пространство. Когато плочките са калибровани, фугите не са видими, а това създава усещането за малко повече пространство. Самият стил на плочките метро също има очарователен ефект в интериора, защото са деликатни като размер и нетрадиционни като визия за банята.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *