Тенденции 2015

Всички знаем, че обувките са голяма слабост на жените. Точно поради тази причина, всяка една, която иска да е в крак с модата, винаги купува нов чифт в началото на всеки сезон.

Тази година моделите дамски обувки са удобни, практични и изключително ефектни, женствени и стилни. Ето и някои от тях:

Обувки с връзки и каишки– те ще бъдат хита на лятото. Характерно за тях е  максимално по- оплетени, с много каишки и връзки около глезена или до коляното, предимно на платформа и се съчетават отлично с бохо стила.

Това лято се завръщат и така наречените гладиаторски сандали, които също подхождат на бохемския стил.

За любителките на спортния стил всички модели маратонки, кецове и обувки до глезена се предлагат в красиви цветове и съчетания, така че са подходящи за дългото ежедневие.

Обувки тип флатформи, които се завръщат с модата от 70- те години. Повече ще ги видите като сандали с дебели и равни  леки подметки, изключително удобни и перфектно се съчетават с дънки или 7/8 панталони.

Дамски обувки с метални акценти- този модел несъмнено привлича всички погледи, тъй като неговата визия може да разчупи всеки един елегантен стил. Много си подхождат с бяла дантела, деним или гащеризон.

Всякакви обувки и сандали с ресни- отново част от свободния бохо стил. Тези модели са сладки, закачливи, доста ефектни и ако заложите на тях изобщо няма да съжалявате.

Вече споменахме, но все пак: този сезон абсолютен хит юе бъдат обувките с каишки около глезена. Те са изключително женствени и придават стил и класа на визията. Идеално решение са за бизнес тоалета ви и не само.

Цветни обувки- напълно в реда на нещата е през топлите сезони да се носят обувки в ярки цветове- всякакви цветове, както и съчетания от няколко цвята.

Както виждате, 2015 предлага богат избор от модели и цветове. Остава само да изберете вашия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *