Спортни стоки Адидас

Знаете ли, че още в самото си начало, спортната марка Адидас успява да привлече вниманието на клиентите с изключително приятна визия и невъобразимо удобство? И това е още в самото начало и развитие на бранда!

Заедно със силния си старт марката бързо успява да се нареди сред топ брандовете за обувки в световен мащаб. Впечатлява привържениците на спорта и модата с интересна и стилна визия, богат избор от модели за всеки повод и страхотна практичност на продуктите си.

Успешната им маркетинг стратегия им носи милиони продажби на година, а всички колекции Адидас стават бърз хит на пазара малко след лансирането им.

Но затова, разбира се, не е “виновна” само марката, но и качествената ѝ, ефективна реклама на световно ниво, както и милионите последователи по света. В днешни дни дори се смята за проява на страхотен моден вкус, ако носите спортни стоки Адидас.

Спортни стоки Адидас и сътрудничество с други марки

Малцина са онези, които са наясно с факта, че Адидас работи и с други познати спортни марки – сравнително по-малки бранда, но добре развиващи се. Адидас си сътрудничи с марки като Y-3, Taylor-Made Golf, Reebok и Hocke.

Всички тези по-малки марки също се лансират под зоркото внимание на Адидас.

И въпреки това, че още в началото Адидас избухва със страхотни модели, към днешна дата марката предлага изключително иновативни колекции, които почти нямат нищо общо с базовите си модели някога. И това го казваме с положителен смисъл.

Към днешна дата можете да си намерите супер модерни, технологично разработени обувки Адидас онлайн, които да Ви доставят максимално удоволствие и комфорт при носене.

Обувки Адидас Онлайн – модели, разработени от роботи?

Знаете ли например, че някои модели са разработени от роботи? Преди няколко години в Германия бе отворена една от малкото в света фабрики за производство на спортни стоки Адидас. В нея обаче не се трудят обикновени хора – те са заменени от роботи.

Това е изключително предимство пред други конкурентни марки като Найк, Пума и други. В тази връзка, спортният бранд представи някои от първите си чифтове спортни обувки – дамски и мъжки кецове, които са създадени почти изцяло от роботи, с помощта на специални машини.

Очевидно, от управителния съвет на Адидас са толкова доволни и удовлетворени от резултатите, спестеното време и пари в човешкия ресурс, че смятат да внедрят допълнителни роботи, с които да се задвижи мощно производственият процес на обувки. В това отношение, спортният гигант си осигурява първото място по внедряване на иновативни технологии в производството на спортни стоки.

Магазин за спортни стоки Адидас

Към днешна дата собственикът дори е решил да прехвърли огромна част от производството си в Китай и други страни в Азия, за да може да достигне таргета си от 300 млн маратонки на година, които обаче ще бъдат ръчно създавани, не от роботи.

Снабдете се с нов удобен чифт обувки Адидас онлайн, в нашия оторизиран магазин за спортни стоки. Разгледайте богатия ни каталог от топ спортни марки като Адидас, Найк, Пума и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *