Новото ми хоби – астрологията

астрологияИ аз като всяка жена се интересувам от какви ли не разнообразни неща. От доста време се увличам по езотериката и хороскопите. В интернет има толкова много информация, че всеки, който желае може да намери достатъчно подробна информация.

Лично аз смятам, че хороскопите и личните числа влияят върху нашето ежедневие и някои от важните моменти в живота ни. Именно по тази причина започнах да се интересувам от правенето на хороскопи.

Докато се уча сама да изготвям хороскопа си посещавам един от най-големите сайтове за хороскопи, а именно astrodata.bg. Много често се случва да съпоставям информацията между моите прогнози и тази в сайтът.

С гордост мога да призная, че много бързо напредвам и не веднъж се е случвало да намирам общи допирни точки между дневният хороскоп изготвен от мен и този в сайтът.

Съвсем скоро възнемерявам да започна да се уча да изготвям и други хороскопи като любовен, седмичен или месечен. Със сигурност има какво още да науча за изготвянето на хороскопи и с голямо удоволствие ще споделя с вас всичко, което науча. Разбира се ако има желаещи мога да приложа уменията си и на практика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *