Летни модни тенденции

Лято 2015 вече тук, а снего и новите актуални тенденции отдавна. Време е да подновите гардероба си, за да бъдете неустоими и през новия сезон. В тази статия ще ви запознаем с модерните  дрехи,  обувки и аксесоари.

С бум и трясък се завръща на стилът на седемдесетте години. Сред класациите са нагънатите миди-поли, панталоните чарлстон, широки дънки с много дупки, дългите и А- образни стил рокли. Този стил ви дава възможност да експериментирате с много различни стилове- милитари, сафари,  диско, унисекс и рок. Някои елементи от  тези стилове наблюдавахме и в предишния сезон, но сега те изпъкват още по-ярко.

Цветовата гама това лято е изключително разнообразна. Но един от най- актуалните принтове си остават райетата, които могат да бъдат вертикални, хоризонтални, диагонални, цветни, тънки и широки. Те правят дрехите стилни и оригинални.

Деколтетата на дрехите този сезон ще играят ролята на тренд. Фантазията на дизайнерите е отишла толкова далеч, че не можете да разберете къде свършва модерния топ. Дамските панталони са прави и свободни, но на мода се завръщат и чарлстонките. Тъканите на дрехите като цяло са с много принтове.

Няма как да говорим за модни тенденции лято  и да не споменем  дамски рокли. Тази година са актуални роклите със средна дължина, А-образен силует,  които наподобяват нощници. Класиката на всички времена – денимът е навсякъде- къси и дълги панталони, шорти, рокли, поли, чанти, шапки…

При актуалните летни обувки дизайнерите са заложили предимно на комфорта, така че дори и да изберете  чифт нови обувки на висок ток, тяхното удобство ще си. Основните модни тенденции са  обувки на флатформа, с равна подметка, удобни танкове или платформа. Гладиаторските сандали са хитът на сезона. При модерните сандали модният акцент пада върху връзките, които могат да бъдат около глезена или да достигнат до коляното. Можете да ги избирате в каквито искате цветове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *