Как да се облечеш за Коледния банкет

Преди големите свети празници всяка институция организира балове, приеми, благотворителни тържества и най-често банкети. Ако все още не си избрала своя тоалет за специалния повод от службата, предлагаме ти някои идеи да изградиш собствен безупречен имидж. Започни с избора на красив и стилен тоалет: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамска-рокля-с-червени-ленти-20006.

След това помисли за козметик, фризьор и маникюрист. Ето и няколко модни лица, от които да почерпиш идеи:

  1. Кармен Електра, често се явява с прословута прическа на звездни спирали. Тя се постига, чрез маша, която навива косата, пропускайки корените. Масурите започват от средата на главата или нивото на ушите.
  2. Хилъри Дъф е колкото семпла, така и опияняваща и чаровна. Нейната прическа се прави лесно, чрез разделяне на косата и навиване на едри кичури на най-голям размер ролки. Бретончето е задължително да присъства. Всичко е идеално гладко и бляскаво.
  3. Натали Портмън е типично мъжки фасон, но това не я прави по-малко женствена. За да постигнеш тази младежка прическа сложи малко гел и го разнеси из косата, така, че да създадеш мокър ефект. Бретона се оформя допълнително кичур по кичур и небрежно в страни.
  4. Рейчъл Билсън също има обемна грива, която се прави след измиване и с голяма кръгла четка. Навий кичурите отпред с маша и всичко е готово. Тази прическа на „дива“ може да комбинираш успешно с този тоалет – рокля в кафяво с елементи на раменете и колана RUMENA.
  5. Ева Мендес или известната прическа на Бриджит Бардо се постига с прихващане на страничната коса на тила с леко небрежно защипване с фиби. Не се опъва прекалено, за да остане обема. Около лицето се оставят няколко кичура да падат свободно.
  6. Тайра Банкс представя на официалните събития очарователна прическа на вълни. За целта косата се навива на маша, а за максимална фиксация се ползва спрей, лак или стилизант.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *