Как да се облечем за работа

как да се облечем за работаНие жените сме суетни и често се чудим какво да облечем за работа. Макар факта, че само преди няколко дни сме ходили на шопинг, стоим и се взираме в гардероба недоумявайки, какъв да бъде тоалета за деня. Умуването обикновено трае от десетки минути, до цял час, а отговор не идва от никъде.

Няколко бързи съвета

Истината е, че отговора относно подходящия тоалет за деня стои точно пред вас. В случай, че не очаквате нещо по-сериозно от поредния работен ден, сложете една от десетките си ризки и наметнете любимото сако. По този начин, ще спестите време и най-сетне, ще направите закуска на прегладнелия си мъж.

При положение, че ви чака важна среща или бизнес разговор с важен клиент, тогава изберете нещо по-специално. Ако не се сещате какво, погледнете последната си скъпа дреха от мола, тя със сигурност е избрана точно за подобни поводи, колкото и редки да са те.

Няма нужда, да изпадате в паника, тъй като последната вреди на здравословното ви състояние. Стресът е лош съветник и често причинява кожни проблеми, натрупване на токсини, обърканост и чувство за малоценност. Вие сте жена с вкус и нищо не ви пречи, да взимате сериозни решения, камо ли такива свързани с дрехи.

Какво да сложим на интервю за работа?

Тук нещата са малко по-специфични. Помня пред каква дилема бях поставена, когато отидох на първото си интервю за работа и то в сериозна фирма. Не ви съветвам, да слагате прекалено лъскави и маркови дрехи, тъй като ще се набиете на очи. Заложете на сериозното и семпло облекло, като се стараете, то да бъде максимално удобно.

Комфортната дреха, ще ви предпази от неловката ситуация, да оправяте полата си или да коригирате яката на ризата. На интервю е важна комуникацията с човека отсреща, а не заниманията с тоалетите. Надявам се, че съм помогнала със съветите си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *