Как да избера хубава рокля?

как да изберем хубава дамска рокля

Модните тенденции се менят лавинообразно и заради това ние жените, често изпадаме в ситуацията, да търсим подходящата рокля между десетки в нашия гардероб. Днес стилните и класически облекла са на почит, както може да забележите ако се разходите в центъра на някой голям български град, каквито са София, Пловдив, Варна или Бургас например.

Хубавата рокля е удобната рокля. Ако вие прецените, че се чувствате добре в нея и по лицето ви се прокрадва лека усмивка, когато се видите в огледалото, значи това е дрехата за вас. Според мен невинаги правилната дреха е скъпата, защото имате абсолютната възможност, да откриете супер предложения и то на ниски цени, просто обиколете магазините.

Провисналите и прекалено помпозни дамски рокли са демоде. Виждала съм доста смешни изпълнения, но по-лошото е, че притежателките им смятат, това за нормално и дори модерно. Избегнете риска, да ставате обект на подигравателни коментари, като прегледате и пробвате различни дизайнерски облекла и прецените кое е направено за вашето тяло и вкус.

На разположение имате ежедневни рокли, парти рокли, строго официални тоалети и много други. Помислете какъв е поводът, за който ще облечете дрехата и се съобразете с подробностите от сорта на цвят, шев, кройка и така нататък. Освен консултантите в магазините, попитайте любимия си човек относно мнението ви, за даден модел.

Аз винаги водя приятеля си по моловете, колкото и неприятно да му се струва. Това обаче не означава, да бъдете нахална, а просто лекичко, да го помолите за съдействие в този толкова важен за вас момент. Не ползвам съвети от приятелки заради съмненията ми относно тяхната компетентност, а и също нивото на завист.

Ами дано съм била полезна, а сега ще хвана автобуса, за да отида малко на шопинг, че наскоро започнах нова работа и съм харесала един чудесен дамски костюм, синьо и бяло ситно райенце.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *