Защо загубих любовта на любимия мъж?

защо изгубих любовта на любимия си

Много жени смятат, че интимните им половинки са лудо влюбени в тях и тази любов, никога няма да свърши. Това обаче далеч не е така, защото вие сигурно не сте съвършена, но и да сте, точно това може да бъде малкото камъче, което да обърне каруцата.

Съществуват мъже, които с вас поради причината, че правите хубав секс, а не хубава пица. Звучи доста хард, но е истина, която лично аз съм разбрала от опита си със силния пол. Най-интересното е, че вие може да усетите това и когато дойде време за приключване на връзката, да не драматизирате излишно.

Мъжът, а също и жената са човешки същества, които имат право на избор. Ако любимия ви каже, че е намерил по-добра от вас и иска раздяла, не го нападайте остро, а помислете върху неговите аргументи, защо е нужно да поемете по своите пътища. Приемете, че има и жени, които не му говорят само за вечерни тоалети и парфюми и му дават необходимата топлина, която вие винаги пропускате по една или друга причина.

За съжаление идва момент, в който тръпката изчезва и ако не го уловим навреме, за да направим всичко възможно, да върнем страстта отговорна за събирането ни, то неминуемо, ще загубим любовта си. Помислете над тези неща и ще видите, че невинаги мъжа е черната овца в една връзка, колкото и стабилна да изглежда тя.

Естествено допускам, че той може да е просто лош човек, който обича да кръшка. В този случай имам избор да му лисна питие в очите, да го направя за смях пред огромна аудитория негови приятели и колеги, или просто да си хване ново и по-готино гадже, с което да се изфукам вкъщи, на работното и място и пред бившия, който със сигурност, ще се ядоса. Мили дами вие решавате!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *