Добрият външен вид на мъжете

Не само жените, но и мъжете се стараят да изглеждат добре и полагат усилия за външния си вид, за да се харесат на женската половинка. Някои се справят отлично с тази задача, на други им е малко по- трудно, затова в тази статия ще се опитаме да ви дадем някои съвети.

kapere mujki obuvki copyНай- напред ще обърнем внимание на мъжките аксесоари. Това включва обувките, чантичките, коланите, вратовръзките, часовниците и т. н. Задължително е те винаги да бъдат в един стил и да си подхождат по цветове. Не може например да носите спортен часовник с излъскани официални обувки.

Където и да отивате, където и да сте, обувките ви винаги трябва да са чисти. Това е задължително не само за мъжете, а и за жените.

По- закръглените мъже да избягват да носят тесни блузи и ризи, защото повечето изглеждат все едно всеки момент блузката ще се скъса по шевовете. Залагайте на по- свободните кройки, за да ви е по- удобно.

Не носете тениски под риза, която прозира или тениска, която се вижда изпод якичката на ризата ви. Не носете и тениски с дълги ръкави, които излизат изпод ръкавите на ризата, освен ако не се виждат. Това никак не е стилно.

Винаги избирайте точният размер панталон и само тази кройка, която за вас е най- подходяща и пасва най- добре на фигурата ви. Нито по- широки, нито по- тесни.

Носете само тъмни чорапи, за да не се изложите някъде. Тъмният цвят е подходящ за всякакви поводи и се съчетава с всички цветове на мъжките обувки. Бели чорапи може да носите единствено и само, ако отивате да спортувате.

Винаги гласете дрехите си, за да имате безупречен вид. Дори ако трябва да го правите сами, но излизайте само с добре изгладени дрехи. Ако ви се налага да гладите дънкови панталони, правете го от обратната страна, за да не лъсне материята.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *