Включете пастели в декора на спалнята!

Независимо дали сте минималисти и искате само да добавите някои успокояващи нюанси или искате да осветите някой тъмен ъгъл, пастелните цветове могат да ви помогнат. Във всеки случай, пастелите могат да ви помогнем да създадете сладък цветови спектър в дома ви.

Пастелите са лесен старт!

Ако искате да добавите неустоимо сладко докосване към вашия интериор, започнете да поставяте основите на декора с пастелни нюанси. Важно е да имате предвид как ще поднесете пастелните цветове в сегашната си интериорна схема. Светлите и леки розови и сини тонове са идеални опции за сдвояване с любимите ви неутрално сиви цветове. Друга отлична идея е хладните нюанси на мента и лимон да се появят в едноцветна кремава палитри.

Също така е важно да се избягва видът на твърде сладникавата детска стая в жилищното пространство. Поддържайте нещата сериозни с чисти линии и неутрални фонове. Изразете себе си с любимия си цвят и след това започнете наслояването с допълващи тонове. Ако се чувствате по-смели, смесването на пастели, изразява увереност и ще освети всяка неутрална стая.

Смесвайте и съчетавайте!

Основните материали са от ключово значение за създаването на сложен и добре координиран вид. Избягвайте претрупаността и бъдете внимателни с дантелите и суетните тъкани. По-добре помислете за елементи, изработен от бетон, мрамор, метали или дори дървен материал, за да добавите модерен облик в дома си.

Вашите нови попълнения битов текстил и украса в пастелни тонове ще бъдат игриво завършване на всеки интериорен проект. Тези сладки нюанси също са идеални за впръскване на цвят под формата на различни отпечатъци, така че ако търсите начин да добавите позитивно настроение в своя минималистичен дизайнерски шедьовър, пастелите са за вас.

Не се страхувайте от комбинации с различни цветове!

Както вече споменахме, смесването на пастелни цветове е умен, модерен и уверен ход. Така че, ако сте страстни любители на пастелите и меките цветове като цяло, използвайте въображението си без задръжки.

Източник: https://domo-tex.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *