Блог коментари за повече трафик

Пишете само качествени коментари

Един от успешните методи да получите трафик към уебсайта си, е да правите коментари по блогове, които са релевантни на вашата уеб страница. Много хора обаче злоупотребяват с възможността да коментират, само и само да вземат линк.

Ще ви дам няколко полезни съвета как да направите добро впечатление с мненията си в чуждите сайтове. Искам да се знае, че единствения истински начин за получаване на качествен трафик чрез коментар е неговата стойност.

Когато се намирате на гости в чужд блог, проучете съдържанието му, за да знаете за какво става въпрос. Асоциирайте статиите с вашия ”content” и разсъждавайте по темата. Похвалите и ласкавите думи няма да погалят блогърите, защото те искат да прочетат реалното ви становище по дадено заглавие.

След като намерите позволяващи коментари блогове във вашата ниша анализирайте труда на човека срещу вас. Естествено не сте длъжни да приемете написаното, но дори да имате критика, нека тя да бъде градивна.

Аз например съм имала коментари в блога си, които твърдят, че пиша страхотно и статиите са супер. Ако се подведа по милите думи, то веднага трябва да одобря коментара, но аз знам, че той е опит за SPAM, тъй като не съдържа мнение относно моите писания.

Пиша за проблемите на жените в това число ”домашно насилие”, ”дискриминация”, ”болести” и прочие. Повечето хора коментиращи публикациите ми пишат неща от сорта на ”това е страхотно, много весел сайт”, което автоматично означава, че не са се постарали да вникнат в идеята ми. Разбира се, последните отиват в кошчето.

Ето защо когато искате трафик от блог коментари първо вижте за какво става въпрос и чак тогава пишете. Гледайте да надхвърлите 50 думи, за да изглеждате като човек, на който му пука. Само тогава отговорът ви ще бъде приет и съответно видян от останалите потребители. Надявам се, да съм помогнала със статията си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *